Rajattoman innovaation muotoilu ja toimintakyky.

Dekton on keittiön työtasojen korkeinta laatua: se hylkii erittäin tehokkaasti tahroja, naarmuja sekä lämpöä ja tarjoaa laajan värivalikoiman.

  • Ensiluokkainen Naarmunkestävyys, Keittiön työvälineet eivät naarmuta Dektonia
  • Tahrankestävä Dekton työtäsot hylkivät tahroja hyvin tehokkaasti ja tämän asniosta niitä onkin helppo puhdistaa ja hoitaa.
  • Tulen- ja lämmönkestävä Dekton kestää korkeita lämpötiloja. Tuli ja äärimmäinen kuumuus eivät vahingoita sen pintaa.

Suuri laattakoko

3200 × 1440 mm paksut laattamme takaavat visuaalisen jatkuvuuden ja mahdollistavat saumojen määrän minimoinnin.

Luonnonmukainen tyyli

Dekton Natural Collection -värikokoelma on luonnon ainutlaatuisimpien luonnonkivien innoittama. Tämä kokoelma on täydellinen valinta niin klassisiin ja tyylikkäisiin tiloihin kuin myös skandinaavisiin tyyleihin. Kokoelma sisältää myös tummia värejä, kuten voimakkaan visuaalisen vaikutuksen luova Kelya, tai tummansinisen sävyinen Bromo.

Urbaani tyyli

Industrial Collection on urbaani värikokoelma, joka on luotu kunnianosoitukseksi metallien ja kivien kauniille epätäydellisyyksille niiden kaikissa eri ikääntymisvaiheissa. Tämä kokoelma sisältää laajan kirjon erilaisia värivaihtoehtoja neutraaleista ja tasaisista väreistä, kuten sementin inspiroimat Kreta ja Lunar, vahvoja kontrasteja ja voimakkaita vivahteita sisältäviin kuviointeihin, kuten Trilium ja Radium.

Paksuusvaihtoehdot

Dekton-värejä on saatavilla 5 eri paksuudessa:

4, 8, 12, 20 ja 30 mm.

Helppo hoitaa ja puhdistaa, 25 vuoden takuu

Pyydä tarjous