Olemme jälleenmyyjä ja meiltä pysty tilaa ja ostaa Cosentino tuotteita myös asennettuna

Cosentino Group on maailmanlaajuisesti toimiva espanjalainen perheyritys, joka valmistaa ja toimittaa innovatiivisia, kestäviä ja arvokkaita pintoja arkkitehtuurin ja muotoilun alalla. Se toimii yhteistyössä asiakkaidensa ja kumppaniensa kanssa tarjotakseen arvokkaita, inspiroivia design-ratkaisuja. Kaikkien toimien suorittaminen vastuullisten ja läpinäkyvien ESG-kriteerien avulla.  

Voimme saavuttaa tämän segmenttiensä johtavien tuotemerkkien, kuten Silestone®, Dekton® ja Sensa by Cosentino® ansiosta. Ympäristöystävällisten ja teknisesti huippulaatuisten pintojen ansiosta ainutlaatuisten tilojen ja designien luominen on helppoa niin kotona kuin yleisissä tiloissa. 

KYLPYHUONE LAATAT —- DEKTON-KEITTIÖTASOT —- SENSA-KEITTIÖTASOT

DEKTON LATTIAPÄÄLLYSTEET JA ULKOLAATOITUKSET

SILESTONE

Silestone on hybridi, mineraaleja ja kierrätysmateriaaleja sisältävä pinta tilan sisustamiseksi väreillä ja pintarakenteilla. Sen eksklusiivisen ja innovatiivisen HybriQ+-teknologian ansiosta hoitoa ei tarvita juuri lainkaan; tämä pinta hylkii tahroja erinomaisesti ja sen naarmuuntumisenkestävyys on taattu.

DEKTON

Dekton on Cosentinon innovatiivinen ultrakompakti pinta, posliinista, lasista ja kvartsista koostuva teknologinen materiaali. Se hyötyy korkeasta lujuudesta ja monipuolisuudesta, sopii erinomaisesti käytettäväksi sekä kotisovelluksissa että suurissa projekteissa.

SENSA

Sensan ansiosta voidaan sisustaa luonnonkivellä ilman huolta sen hoidosta. Sen vallankumouksellinen tahriintumista ehkäisevä käsittely tekee siitä kestävän päivittäisessä käytössä.

SCALEA

Cosentino on valinnut laajan valikoiman kiviä eri puolilta maailmaa: liuskekiviä, basaltteja, brasilialaista graniittia, travertiineja… ota selvää tarkemmin ja tutustu värien ja pintakäsittelyjen maailmaan.

Pyydä Tarjous