Tahraantumatonta luonnon kauneutta.

Nauti luonnonkiven muotoilusta, kestävyydestä ja lujuudesta ilman huolta tahroista. Sensa by Cosentinon kvartsiitit ja graniitit on käsitelty antibakteerisella suojakäsittelyllä, joka suojaa työtasoasi ja pitää sen uudenveroisena.

ERITTÄIN TAHRAAANTUMATON

Merkittävää mustaa

Sensan antibakteerinen suojakäsittely estää veden ja tahrojen imeytymisen. Luonnonkivessä on erilaisia tumman sävyjä, jotka sopivat kaikentyylisiin intiimeihin tiloihin – niin moderneihin, klassisiin kuin minimalistisiinkin. Valitut vaihtoehdot voivat myötäillä trendikästä kokomustaa tyyliä tai korostaa kontrastia luomalla keskeytymättömiä, kiillotettuja tai kuviollisia lopputuloksia. Mustaa parempaa ei ole ajattomaan tyyliin pyrittäessä.

Valoisuutta valkoisella

Luonnonkivestä löytyy useita eri valkoisen sävyjä; jokainen niistä on uniikki ja kykenee luomaan eläväisiä, minimalistisia, klassisia tai ajattomia tiloja. Valkoinen voi täydentää kaikkia tyylejä ja tiloja tuomalla sisustukseen valoa ja tilan tuntua.

Jokaiseen makuun

Luonnonkivi on kuuluisa ainutkertaisista väreistään täynnä persoonallisuutta ja omintakeisuutta – se kykenee vastaamaan kaikkien tyylien ja trendien vaatimuksiin. Kermanvaaleaa, harmaata, oranssin sävyjä, klassisia pintarakenteita tai teräviä kontrasteja… Cosentinolta löytyy jokaiseen makuun sopivia luonnonkivivaihtoehtoja rajattomasti.

Miellyttävä koskettaa

Sensa Premium Collection -mallisto on saatavana kolmella eri pintakäsittelyvaihtoehdolla:

  • Kiillotettu: kirkas valoa heijastava pinta.
  • Caresse: hienostunut mattapintarakenne.
  • Leather: omintakeinen vaikutelma.

Helppo hoitaa ja puhdistaa, 15 vuoden takuu

Pyydä Tarjous